Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt groteska leende


Katastrofen andas utvecklingen över

Ser du mitt älskvärda, groteska leende?

Det är alltings sönderfall som talar




Fri vers av filke
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-18 13:44



Bookmark and Share


  rundgångbalansochgungning
I like it
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

filke
filke