Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen dö dagen återuppstå


Jag har sett dagen dö

jag har sett dagen återuppstå

havet som skär av ett måste

inga timmar som trevar

ljus som stiger och faller

________




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-19 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén