Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vasen där i fönstret...

vill ha

vill bara ta hem

den värdefulla

färgglada glasvasen

men

kommer den att tappa färg

den kanske saknar

andras sympati

berömmelse

uppmärksamhet

som nu där den står i

bättre att låta bli

bättre att dämpa ner

egoistisk önskan

sådär på distans

se

men inte röra

eller äga

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 299 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-22 16:15



Bookmark and Share


    lory
metaforena bygger upp en stilla förväntan..om färgen RÖTT..glasklart
2012-04-23

  Ninananonia VIP
kloka tankar...
2012-04-22

    Ken Cassel
Det är klart att vasen saknar färg, Thu
Det är ju en vacker Kristall vas som du har fått av mig!
Har du redan glömt bort det?
Hm!
Hihi

Kramar i massor!
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One