Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

Jag fångar ditt skratt
som passar så bra ihop med mitt
Tankarna vi tänker
blir så lätta och klara tillsammans
Underbart med vänner
som skänker livsmod-som du




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-04-22 20:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)
2012-04-26

  Ninananonia VIP
:)
2012-04-26

  anits VIP
Så fint om vänskap
2012-04-24

  Linda CH VIP
Verkligen fint om vänskap!
2012-04-24

  Ninananonia VIP
:) underbart med sådana vänner

precis som du :)
2012-04-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Gillade väldigt mycket din text! En sann vän skänker "livsmod"... fint!
2012-04-23

  Siggesdotter
Jag håller med dig till 100%
2012-04-23

  Osvalds_Dotter VIP
Med en del vänner känner man
att man är som ett pussel tillsammans,
bitarna passar ihop =)
2012-04-23

  LenaJohansson VIP
fint o bra
2012-04-23

  Ninananonia VIP
:) härligt :)
2012-04-22

    ej medlem längre
Att ha såna vänner är guld värt.
2012-04-22

  Rise Little One
Du är också en av dem som skänker livsmod vännen :)
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP