Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUDLÖS KAMP PÅ LIV OCH DÖD

Fullt med folk
Ändå tystnad
De flesta sitter ner

Det jobbas för fullt
Olika varianter
Olika kombinationer
Olika strategier

Men allt under tystnad
Mobilerna är avstängda

Ingen gör vågen för en enskild spelare
Inget jubel när någon vinner

Men en kamp på liv och död
inom ramen av 64 rutor

Det är en vanlig kväll på schackklubben




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-24 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP