Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kära du - return to sender



jaghar inte läst bibeln -

men den lever i verje nerv i mig.

måste vara en sjuklig mutation.



jag skulle helst vilja vakna upp typ i vanlig tid i morgon.
och dagen skule vara en vanlig dag.

och kvällen.
och natten.

och nästa dag.

- men du vet inte hur du somnar.
- precis!

- jag kan sova. men jag kan inte somna.
- är det ett livslångt handikapp?

- ja.

- det betyder ju att det alltid är natt. eller dag.
- hur tror du jesus upplevde det?

- måste du blanda in Jesus?
- ja.

för du lever genom hans ögon.

hur du väljer att hantera det är upp till dig.

för mig var det aldrig något val.

jag hör hur ni pratar.
jag ser det ni ser.

men jag har aldrig varit där.





Fri vers av mänskligt vittne
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-25 04:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mänskligt vittne