Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävla dåligt uppslut av nattvandrare



om jag är full?
jag skulle kunna krama en lyktstolpe när som helst.

och pissa på mig om det behövdes.




Fri vers av mänskligt vittne
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-25 04:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mänskligt vittne