Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om jag lever på andra sidan jordklotet




det är morgon nu



jag somnar bäst då.

lutar mig tillbaka i naturens liv.

jag bor i gryningen
men verkar i mörkret.

konstigt va.

 




Fri vers av mänskligt vittne
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-25 04:46



Bookmark and Share


    eldsjälen
mycket bra! mera sanningar åt folket!
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

mänskligt vittne