Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag se tårarna?

Kan jag se en tår falla ner i i den nattsvarta gruvan?

Kan jag se den fångas av en hand när den nästan nått botten?

Kan jag se att tåren är en man/kvinna där hoppet börjat tyna mer och mer?


Kan jag se och ge hopp och inte ge ännu mer förtvivlan och ännu mer tårar?




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 296 gånger
Publicerad 2012-04-25 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan