Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna på tystnaden



Jag lyssnar på tystnaden

tystnaden som hörs

mest av allt

tystnaden som bryter igenom

där man vilar

känner pulsen utan tid

väcker tankar med geografi

________




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-26 10:23



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
"Väcker tankar med geografi" ;)
Underbar rad
Tankarna kan ju färdas hur långt som helst
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén