Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingen kring mitt liv...

har det blivit

dubbelt så stort

eller

har det halverats nu

efter så många år

långt ifrån mina traditionella kulturer...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-26 17:15



Bookmark and Share


    lory
du har två kulturer i bagaget,liksom jag...men det är rikedom eller hur....vackra funderingar som vi få aldrig veta....
2012-04-27

    Ken Cassel
Bara du har svaret, Thu! :))
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One