Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänka..

Mina tankar är mina
ibland träffar de dina
Tack för att du delar dina
här får du skymta mina
Ibland är det motstånd man vill ha
därför är möten så bra
Dela och fundera
världen vidgar sig då mera
Alla tankar behöver lite hjärngymnastik
reflektera och bli alldeles unik




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-26 20:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fina tankar, mycket
tänkvärt
2012-04-26

  Ninananonia VIP
Tycker om dina ..
2012-04-26

    ej medlem längre
Så fint formulerat....att dela våra tankar...
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP