Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sann historia

I fångenskap i krigets tid

en spade försvann.

Alla skulle straffas med döden

om inte spaden kom fram.


Det spreds panik bland mannarna

och allihopa teg.

Tills en utav dom sa, det var jag,

så lämna dom andra i fred.


När skottet small och kroppen föll ner

och allting sopats bort.

Snubblade bödeln på en spade

den hade aldrig kommit bort...






Bunden vers av drglas
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-26 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drglas