Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudroll

Plötsligt spelar jag huvudroll
i mitt eget liv.
Nu har det varit nog av biroller
och lång väntan på en statistchans
Med dig behöver jag inget manus
vi läser varandra så bra ändå




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-04-27 00:22



Bookmark and Share


  R_M Grundström-Linder
Självklart ska du vara huvudrollsinnehavaren! Nice!
2012-04-29

  Kungsfågeln
Underbart och visst är det så att vi spelar huvudrollen i vårt eget liv med ett ganska så fritt manus att på egen hand redigera.
2012-04-28

  anits VIP
Underbar styrka i dina ord
2012-04-27

  Linda CH VIP
Du strålar i din huvudroll! En Oscar till dig.....:))
2012-04-27

    ej medlem längre
Befriande ord!
2012-04-27

  Anya VIP
Texten andas styrka och power.....härligt!
2012-04-27

  LenaJohansson VIP
skönt...mkt bra
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP