Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På upptäcktsresan...

jag fanns min lilla zon

där jag kunde vara mig själv

inte längre ville blotta min själ

på allmän officiell plats

ville se världen med egen entusiasm

ville vårda min dyrbara skatt

ville kunna sjunga egna sånger

om innerlig kärlek

och oerhörd längtan

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 240 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-28 08:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar!
2012-04-30

    ej medlem längre
En resa värd att investera i....

kostar inget, ger allt...
2012-04-28

  mickech
En längtan som snart blommar ut kanske??
2012-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One