Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnen...

en rasande moln flög iväg

i rasande takt

den andra rusade också iväg

brottom till sitt livs upptäcktsresa

de mötte varandra

samtalade

och

 

 

det regnade utanför min grotta

var det regndroppar jag såg

eller glädjande tårar

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-29 07:21



Bookmark and Share


  edikt/Benedikte
som en sagovärld! fint B
2012-04-30

    Birgersdotter VIP
Fin
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One