Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text jag skrev för väldigt längesedan, i mina unga tonår... Legat länge i skrivbordslådan. Tog fram den härförleden och märkte att den tyvärr är lika aktuell än idag...


Ibland...

IBLAND
Jag känner mig som en skugga
i en mörk, mörk skog.
Går genom livet, som en virvlande vind
En vind, som ingen känner.
Undrar varför öven, där på marken
ligger så stilla?...
En ljudlös viskning,
mitt ibland allt oväsen
Ett andetag, i en redan livlös kropp...
Ett ensamt skri i natten...
Ett eko
längs Vintergatans frusna gränder...
ett sällsamt sug - en ilning
En ilning från Universums
mystiska hemlighet...




Fri vers (Fri form) av PequeñaGatita VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-29 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PequeñaGatita
PequeñaGatita VIP