Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi fortsätter kampen mot Migrationsverket och Förvaltningsrätten... Lider...


KOMMER ALDRIG ATT GE UPP!

Ofantlig rädsla...
Vanmakt...
Ständig oro...
Ovisshet...
Sömnlösa nätter...
Då sömnen infinner sig...
Kommer mardrömmarna...
Vaknar motvilligt...
Jagad...
Vrider och vänder mig...
Täcket trasslar in mig...
Svettas...
Lakanet klibbar...
Fryser sedan...
Ständig trötthet...
Dagar i ofokus...
Stress...
Klump i magen...
Huvudvärk...
Illamående...
Dålig aptit...
Kämpar med maten...
Äter av nödvändighet...
Krånglande mage...
Kampen mot tårarna...
Kampen mot svåra tankar...
Sparkar mig själv i baken...
För attan...
Upp med hakan...
Tänk positivt...
Blicka framåt...
Ska klara detta...
Måste vara stark...
Fast jag känner mig liten...
Rädd och maktlös...
Vill bara allt ska lösa sig...
Få leva trygg...
Tillsammans med Dig...
Inga hot från myndigheter...
Slippa denna oro...
Slippa ständig stress...

Tyvärr detta regelverk..
Som inte gynnar de svaga...
Som bara förvärrar för dem...

NEJ!!! Tänker inte ge upp!
Tänker aldrig ge upp!
Tänker fortsätta kämpa!
Tillsammans med Dig!
Mot dem!
De ska inte få segra!

Ber Dig, Käre gode Gud!
Kära Ärkeänglar!
Våra Skyddsänglar!
Hjälp oss i allt detta!
Vill bara få leva med Dig!
Låt rättvisan och Kärleken...
Solidariteten..
Medmänskligheten...
Få segra!

Rättvisan och Kärleken
måste få segra!
Måste finnas rätt till Kärlek!
INGEN SKA FÅ TA DIG BORT!




Fri vers (Fri form) av PequeñaGatita VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-24 02:51



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
kärleken brukar vinna . kämpa på bara .
bara att be . gå till kyrkan be om förbön .tro tro-jag tror på dig kärleken måste
.vinna kramar till dej
2020-11-24

  Solstrale VIP
Till er som vandrar ensam, går mina tankar, de solidariska gester vi kan ge, och förändringar i samhället som kan ske...

Vi önskar och hoppas på att ljus ska nå just er!

Bra skrivet med tydligt fokus på konsekvenser pga inhumana beslut.

Önskar er allt gott! Omtankekram!
2020-11-24
  > Nästa text
< Föregående

PequeñaGatita
PequeñaGatita VIP