Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maken utvisad fr Sverige 27 dec 2023. Jag har beviljats hel Sjukersättning. Hopp!


Behöver Mirakel!

Avgrund....

Förtvivlan...

Total rädsla...

Total ensamhet...

Total stress & oro...

Fortfarande väntan...

Omänsklig frustration...

 

Men ett litet ljus i mörkret... Ett litet steg framåt...

 

Har beviljats hel Sjukersättning...

Har fått Handläggare på Migrationsverket...

 

Min make har ombetts boka intervju i Bogotá...

 

Tid bokad 23/1, 2024...

Inväntar intervjun...

Inget mer förrän efter intervjun...

 

Jättejobbigt med all oro & stress...

Ber om hjälp från Universum...

Ber om hjälp från Gud...

Ber om hjälp från Ärkeänglarna...

 

Snälla!

Ge mig hjälp & mirakel...

 

Snälla!

Bevilja mig Undantag från försörjningsplikten...

 

Snälla!

Bevilja min make Uppehållstillstånd för familjeanknytning...

 

Snälla!

Hoppas på fortsatta steg framåt...

 

Snälla!

Låt allt lösa sig fort nu...

 

Snälla!

Låt oss få återförenas snart...




Fri vers (Fri form) av PequeñaGatita VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-10 17:35



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jag hoppas såååå att det går er bägge väl.

Gunnar
2024-01-14
  > Nästa text
< Föregående

PequeñaGatita
PequeñaGatita VIP