Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en gammal text från skrivbordslådan... Skriven 1991-01-02


FÖRTVIVLAN

Här går jag,
förtvivlans brant, så nära
Ett enda steg
och jag kan aldrig komma tillbaka.
Jag ser ett ljus där framme
Försöker gripa det
med mina sargade händer
Det flämtar till
och försvinner så
Jag ger upp ett vrål
Ett fasans vrål,
som ekar mellan mörkrets
tomma väggar...




Fri vers av PequeñaGatita VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-29 13:14



Bookmark and Share


  Magica VIP
Obehagligt gripande!
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

PequeñaGatita
PequeñaGatita VIP