Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet 1992-04-18. Legat länge i skrivbordslådan...


I evighet...

I glädje och sorg
Genom ljus och mörker
Vandra vi alla
för att en gång förenas
i evigheten




Fri vers (Fri form) av PequeñaGatita VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-29 13:25



Bookmark and Share


  Magica VIP
Vackert!
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

PequeñaGatita
PequeñaGatita VIP