Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grön explosion



Fåglarna hördes sjunga

till den gröna explosionen

då våren gav sig till känna

ljuset gav dagarna mer volym

det var en händelse

där känslorna kändes stäppa

____________




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-01 19:53



Bookmark and Share


  Peter G VIP
vilken vacker vårdikt!
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén