Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden vilar...

Tiden vilar i ett rosenrött skimmer
som tycks lite overkligt just nu
Att det som hände hände mig
som om jag alltid väntat på den stunden
när du såg på mig med kärlekens glasögon
Allt gömdes i ett romantisk minne
för dina varma ögons skull
Det kommer en morgondag
när de åter strålar mot min själ igen




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-01 21:42



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvligt vackert. =) Mycket fint. =)
2012-05-02

  LenaJohansson VIP
fint
2012-05-02

  anits VIP
Så underbart vackert
2012-05-01

  kerstin skriver VIP
ibland skimrar livet lite extra ♥
2012-05-01

  bittemi VIP
Dina ord lämnar kvar ett leende. Vackert
2012-05-01

    ej medlem längre
Innerligt och alldeles underbart!
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP