Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven under min studietid. 1995-09-11.


STUDENTLIV

Jäkt, jäkt, jäkt
Öva, stressa, jäkta, öva
Plugga, städa, diska, öva
Jäkt, jäkt, jäkt, öva
Laga mat, stressa iväg till skolan
Hem, äta, få halsbränna
Jäkt, jäkt, jäkt, öva, hem
Hinna sova, kunna sova
Hjälp!
Inte grubbla, inte oroa sig
Jäkt, jäkt, jäkt, öva
Hjälp!
Öva, träna, stressa, öva,
Upp tidigt, lägga sig sent
Jäkt, jäkt, jäkt, öva
Öva, öva, öva, jäkt
Äta, sova, öva, jäkt
Äta, öva, öva,
Suck!
Öva, sova, stressa upp
Jäkt, jäkt, jäkt
Puh!
Öva städa, öva, jobba
sova, upp snabbt, öva, nästa lektion
Iväg till skolan, från skolan
Hem och äta, få hicka, ont i magen
Jäkt, jäkt, jäkt, öva, ont i magen
Öva, öva, lektion, öva, lektion, öva, jäkt
Flämt!
Ångest, jäkt, öva, stress, öva, öva, ÅNGEST
Ont i magen, öva, stressa, jäkt, öva, lektion, öva, hem
Äta, plugga, öva, sova, sova oroligt
Öva, iväg, stress, lektion, öva, lektion, öva, jäkt, öva
ÅNGEST, ont i magen, få halsbränna, öva, jäkt, stress
Jäkt, jäkt, jäkt, öva, ONT I MAGEN
Öva, jäkt, stress, lektion, öva, öva, jäkt, öva
STOPP!
Ö...VA?!?!

Skall det aldrig vända??
Skall livet alltid vara såhär?!
HJÄLP!
NEJ!
VILL INTE!

KOLLAPS!




Fri vers (Fri form) av PequeñaGatita VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-02 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PequeñaGatita
PequeñaGatita VIP