Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixtsnabbt

Våren kommer
blixtsnabbt
Ena dagen vinter
nästa nästan sommar
Ett ögonkast
och världen förändras
Men fortfarande dröjer snön kvar
men det skymtar lite barmark
Väntar på förvandlingen




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-02 05:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och stämningsfullt
2012-05-03

    ej medlem längre
En fin och stämningsfull bild av dagsläget...
2012-05-02

  Anya VIP
Känner igen naturen från min tid i nordligaste norr. Vacker beskrivning. Det går så otroligt fort där uppe.
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP