Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lite men ändå så mycket

En blick, ett par ord ...

och hon kände livskraften växa.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-02 11:05



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Detta känns igen ;.)
Bra!

/kram
2012-05-03

    ej medlem längre
Så sanna är dina ord Lena!
2012-05-02

    Max Poisé
Så simpelt är det. Bekräftelsen är magi!
2012-05-02

    ej medlem längre
Ibland blir det lilla Stort,

så närande..så betydelsefullt...
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP