Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om våra blickar aldrig mötts

Om våra blickar aldrig
mötts, hade vi inte dragits
till varandra där och då

Om du inte viskat de där
orden, inte dragit fingrarna
genom mitt hår

Om du inte skickat brevet
några dagar senare och
förklarat dina känslor

Då hade smärtan aldrig
flyttat in i mitt hjärta och
byggt ett livslångt bo

Då hade inte tårarna inte
runnit i alla år och stranden
aldrig hittat mig

Då hade jag aldrig fått förstå
hur riktig kärlek ska kännas,
aldrig känt mig älskad




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-05-02 11:25



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
smärtsamt underbart vacker
2012-05-02

    Doll
Så dubbelt. Som att förbanna den bästa dagen. Vacker och oändligt sorglig.
2012-05-02

  Anoo Niskanen VIP
Underbar. Instämmer i att den är bitterljuv. Finns det något ljuvare än just detta?
2012-05-02

  mickech
Lika underbart som jävligt!
Bitterljuvt!
2012-05-02

  Niclas Petersson VIP
Som Max säger - vi tycker om att plåga oss själva.

Gillar.
2012-05-02

    Max Poisé
Kärlek är ju den ända smärta vi söker efter..paradoxalt nog...Bra text E..Känns fantastiskt å få läsa dina dikter igen..känns lite som hemma igen..
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP