Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens smärta

Kanske sökte jag efter det
där bara för att få känna
hur det känns

Känna hur kärlekens smärta
bryter ner mig för varje dag
som går utan dig

Möta spegelbilden som visar
mer än tusen ord, se hur
vilsna mina ögon är

Försöka le leenden som ingen
tycks se falskheten i eller prata
i dur när allt går i moll

Kanske sökte jag efter det
där bara för att se om den:..
fanns för mig

Jag gav bort mitt hjärta,
ville att det skulle få vara
nära dig




Bunden vers av Emme VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-02 13:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vackert amouristiskt
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP