Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rester av någon som en gång varit jag

Någon kallade mig vacker
men när jag möter min
spegelbild i vattnet ser jag
ingenting alls

Genomskinlig ända in till
skelettet, rester av någon
som en gång varit jag, spår
av ett leende

Ställer mig upp på skakiga
ben, försöker förstå vad
som hände efter jag blivit
kallad vacker

Lusten är borta liksom
den underbara luften jag
en gång andades då jag
nästan kunde flyga

Tar ett steg mot det okända
ingenting är längre sig likt,
men en gång blev jag kallad
vacker

Och jag log





Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-04 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP