Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger mig av

Jag ger mig av

Ut i det dis som speglar
morgonen, ut i det okända
jag inte vet något om

Lämnar resten i det som
jag kallat mitt hem, endast
känslorna bär jag med

Vandrar planlöst omkring
utan kompass och karta
är vilsen ganska snart

Hälsar på okända människor
som inte förstår mitt rop
efter välbehövd hjälp

Skriker ut min smärta
men möter bara mitt
eko, känner inte kylan

Börjar bli tungt att gå men
förstår inte att mina kläder
är kalla och genomvåta

Det är mörkt, hittar en sjö
och lägger mig på en brygga
låter vattnet gunga mig

Kan inte resa mig, varenda
muskel har domnat bort,
är på väg att somna

Ett välbekant leende möter
mig, känner ro i hela min
kropp, jag har hittat hem




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-04 13:02



Bookmark and Share


    Niklas H
känslan är närvarande. Bra!
2012-05-04

    Max Poisé
Jakten på det vi inte vet är aldrig över. Skönt å veta vad som är vårt hem i alla fall. Bra text E!
2012-05-04

  Niclas Petersson VIP
Tydlig känsla som känns igen.
Snygg form och målat med små, men fina penseldrag.
Gillar.
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP