Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig tänkt för mycket



Även en misslyckad dag

har en erfarenhet

att ta vara på

_____

Det behövs

en tankarnas friskvård

för krigsmakten

______

Det sämsta med

att bli nöjd

är att det ofta stannar

och blir inte bättre

_______

Vi är alla skyldiga dagen

ett värdigt underhåll

______

Utan böcker

är vi fattiga

______






Fri vers av Rolf Zandén
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-04 17:37



Bookmark and Share


  Minkki VIP
:-) kan inte säga vilken av tankarna som talar starkast till mig, kanske ändå den första- och den om underhållet...
2012-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant. Bra skrivet.
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén