Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångesten över mina känslor

Vaknar långsamt, tittar med ett
öga i taget, huvudet värker som
aldrig förr och vem fan är det
som stinker rök och gammal fylla

Det är jag

Drar täcket omkring mig, går och
sätter mig vid dörren till altanen,
öppnar och tänder en cigarett
huvudvärken lättar något

Så minns jag

Gårdagkvällen kommer lite närmre
känner ärren efter smärtan av längtan
och saknaden som kom ut från sina
gömställen i mitt hjärta

Känner hur

Ångesten över mina känslor får
huvudet att bulta som en trumma
igen, tittar på de tomma vinflaskorna,
innehållet dämpade mina tårar igår

Är inte ensam

Men ändå känner jag mig ensam
i de stunder då tankarna och hjärtat
påminner mig om det vackra och
lyckliga som funnits en gång







Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-04 18:12



Bookmark and Share


    Max Poisé
Längtan måste förpackas ödmjukt annars blir den elak, grym och självplågande!
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP