Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fler tankar från det förflutna, men aktuella ändå...


OM LIVET

Livet...
Vad är det egentligen värt?
Egentligen något väldigt skört...
...något, som är så lätt att bli kvitt.
Ett enda misstag,
och en människa kan bli
helt invalid för resten av sitt, så kallat, liv.
För djävligt!

Ett litet snöre, rep
eller något annat långt...
...och livet kan ta till flykten.

Tänk efter riktigt noga nu;
Livet, vad är det egentligen värt?
Det finns ju så mycket av det
att det väl inte gör någonting
om det blir ett liv mindre, på vår jord...
Eller?

Ett enda litet misstag till
- och ett nytt litet liv
kan vara till...

Tänk vad lite det beror på,
livet, alltså!
Så kort...
...och så härligt...
...och så hemskt...
ibland...

Som sagt...
Vad är livet egentligen värt?

Jo - ALLT!




Fri vers av PequeñaGatita VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-04 20:25



Bookmark and Share


  mickech
Sanna ord!!
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

PequeñaGatita
PequeñaGatita VIP