Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig förr

Aldrig förr har en kärlek strålat
och skimrat
så självklart som med dig
Det finns inga tvivel
hos dig hör jag hemma
Hur kan jag nånsin skriva
om någonting annat än kärlek?
Du har flyttat in i mina tankar
vi har bytt hjärta med varandra




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-05-04 21:10



Bookmark and Share


  Anya VIP
Lycka på hög nivå.
2012-05-05

  Vici
Det låter som man skall
gratulera..?:-)

Mycket fint.
2012-05-05

  anits VIP
Så vackert förmedlar du din
kärlek
2012-05-05

  Birgitta Jacobsson
Vet hur det känns! Du beskriver det så fint!
2012-05-04

    ej medlem längre
Jätte fint skrivit. Vet precis hur du känner :)
2012-05-04

    Oak VIP
Kärlek är ostigt till sin natur
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP