Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet inte vad man ska kalla deta, en mardröm

Står på en klippa och ser hur solen börjar försvinna
känner på mina kinder hur mina tår börjar rinna

vet att det här är slutet och jag ångrar det jag har gjort
men att det skulle gå så här långt hade jag aldrig trott

-Vänd dig om!! hör jag dig skrika
Hur kunde du göra så här mot mig,
vet du hur mycket jag älska dig!!
hur kunde du vara otrogen mot mig gång på gång!!
och sen komma hem och kyssa mig till våran sång....
-jag vet inte... svara jag
det blir tyst ett tag
du frågar med gråten i halsen
-älska du någonsin mig...?
-du vet att jag älska dig!!
du betydde allt för mig!!
jag blir avbruten
varför krossa du mitt hjärta då??
trodde ju alltid det skulle vara vi två!!
så många gånger du sa att jag var den ända för dig!!
och så kunde du ändå vara otrogen mot mig!!

du gör en hastig rörelse och knuffar mig
jag faller över kanten och säger älskar dig




Övriga genrer av Angeria
Läst 194 gånger
Publicerad 2012-05-05 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angeria
Angeria