Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djupa sår

Dom säger att tiden läker alla sår

men det har inte mina gjort efter alla dessa år

djupa fula ärr som slitit sönder mitt hjärta

du har förbannat mig med evig smärta

taggit bort gåvan som gör att bli kär

känner att jag inte kan ha det så här

för vart jag en är och vart jag en går

så fort vinden blåser känner jag doften av ditt hår

och så fort jag hör ditt namn så stannar jag till

känns som om jag går omkring här på jorden med ett hjärta som står still.....








Fri vers av Angeria
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-12 21:09



Bookmark and Share


  greajt
fint rim
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Angeria
Angeria