Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tunga dagar






Tystnaden av
ensamhet...


Den ständiga
sorgens kyla...




är min vardag.





nu när du inte längre finns här.....




Övriga genrer av Angeria
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-07 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angeria
Angeria