Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan på bussen

Hon är så vacker


hon är så fin


hon åker samma buss som mig


och sätter säg jämt ett säte bredvid


Hon ler mot mig när hon kliver på


hon ler mot mig när jag kliver av


hon verkar vara en jätte trevlig


och fin tjej


förstår inte varför jag inte vågar säga hej




Övriga genrer av Angeria
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-17 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angeria
Angeria