Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maj leker..

Morgonen är stum
grå och färglös
I luften virvlar
fjäderlätta
snöflisor
Maj leker kurragömma
hittar inte ut
Kinderna längtar efter
värmande solsmek
och det vackra spirande gröna




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-05-05 08:17



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Ja, nu får busiga maj krypa ut ur sin gömma och ge oss vårens värme!
2012-05-06

  anits VIP
Mycket fint om maj, som
den visat oss i år, den har
kommit lite vilse
2012-05-05

  Rosen VIP
mmm...en härlig beskrivning av maj som är lite vilseledd...
2012-05-05

    ej medlem längre
Positiva ord som lockar fram leenden.
2012-05-05

  Kungsfågeln
Härlig text!
2012-05-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Lekfullt skrivet... gillar den
2012-05-05

  LenaJohansson VIP
fint i väntan på vårvärmen
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP