Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökte

Inte visste jag vad jag sökte
föränn jag mötte dig
Då visste jag
att jag funnit mitt hjärta




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-05 20:12



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
glädje fyller mig med dig
2012-05-06

  Rise Little One
Underbart
2012-05-05

  anits VIP
Så ömsint och vackert
2012-05-05

    Pulvermos
Väldigt visa ord
2012-05-05

    ej medlem längre
Innerligt...och mycket ömt.
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP