Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var min syster

Du var mitt allt
Alla mina tankar
Alla mina drömmar
Alla mina minnen

Halva mitt hjärta

Men du gick
Du vände dej om och sprang
Sprang längre än ja kunde fortsätta
Du försvann
Du övergav mej

Du spottade mej i ögonen
Rev sönder min hud
Hoppade på min kropp
Och
Hällde salt i mina sår

Men ack vad ja saknar dej
Allt som var vårt
Vårt liv

Ja är rädd för att du hatar mej
Det är min största mardröm
Men du gick
Och såg dej aldrig om

Jag måste varit elak
Ja måste varit hemsk
Eftersom du gick

Ja undrar vad ja gjorde
Hade velat ha ett svar
Men du försvann
De ända du lämnade kvar var mitt blödande hjärta
Min trasiga själ

Du var min mening med livet
Du var min sol
Min himmel
Min natt
Mina stjärnor
Du var mitt hav
Min strand

Du var mitt allt
Och ändå försvann du

Vad gjorde ja?

Ja saknar ditt leende
Ditt skratt
Dina kramar
Ja saknar dej

Snälla
Snälla förlåt mej
Förlåt allt ja gjorde
Eller inte gjorde

Nått måste de vara
Något hände
Annars skulle du vatt här hos mej




Ja älskar dej fortfarande
Från dagen ja såg dej
Till för all framtid


Du var min vän
Du var mtt allt
Du var min syster




Fri vers av cazi2
Läst 214 gånger
Publicerad 2012-05-06 19:48



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Skulle vilja ge den här dikten till min egen sys. Saknad varje dag. Jättefint och smärtsamt skrivet.
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

cazi2
cazi2