Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar ditt leende, men saknar mitt mer.

Gråten sitter o gör sej på mind i min hals
Gör de svårt att andas
Svårt att svälja
Svårt att finnas till

Ensamheten gör de också svårt att finnas
Sitter i ett rum med vänner
Min vänner

Ändå finns du inte hos mej
14 månader
Sen du försvann

Borde glömma
Men hur glömmer man sin syster
Sin bästa vän?

Suck....
Känner mej patetisk
Men du sårade mej verkligen

Vill gråta
Men kan inte
Vill gråta över allt ja förlorade

Men tårarna är slut
Ser spåren av dej
På min kropp
I mina minnen

Hur ska ja kunna glömma er?!

Förlorade så mycket
Saknar ditt leende
Men ja saknar mitt mer




Fri vers av cazi2
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-23 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cazi2
cazi2