Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss you

............."I miss you in My life!".…..........

Allt får plats i dessa 6 orden




Fri vers av cazi2
Läst 143 gånger
Publicerad 2012-05-08 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cazi2
cazi2