Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

Efter en förvirrad snöstormshelg
lyser solen igen
Kikar glatt in genom rutan
dansar svävande runt
Gör solkatter och lovar
nu ska jag ta itu med snön
Nu ska du få det du längtar efter
vänta bara och se...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-07 07:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Solen vinner alltid, så småningom. Ha en bra dag.
2012-05-07

  anits VIP
Vilken skön känsla, när solen
visar sig på nytt igen, gläds
med dig
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP