Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tog mig friheten att skriva om och ändra lite i förra dikten. 




OM TIDEN . . .

 

Visst har jag tid
om än blott lånad
och räds ej heller vid
att huden min är grånad.

Tid har ju en viss förmåga
att läka alla sår
och dämpa svårmods plåga
så livsglädjen man återfår.

Därför lättad man upptäcker,
om man på tiden nyktert ser,
att oss den inte förskräcker
då den både väl och ve oss ger.

Så trots att jag i livet har
många gånger farit illa
tänker jag om framtids dar
ej en endaste sekund förspilla.





Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 202 gånger
Publicerad 2012-05-07 12:10

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson