Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan tolkas på olika sätt. Tolkar du rätt, har du mina känslor i din hand...


Vågar

Mitt i vintern
Kalla vintern
Isvaken
Uppvärmd för bad
Men ändå för kall för ett dopp
Kylan omsluter hela min kropp

Mitt i vintern
Kalla vintern
Du
Utstrålar värme
Men ändå för kall
Kylan omsluter hela min kropp

Men jag bör våga
Hur ska jag annars få svar på min fråga?
Är jag välkommen eller ej?
Kommer du att säga nej eller hej?

Jag vågar inte
Det kanske är bäst så
Men jag kan inte
Låta bli att undra
Vad svaret skulle bli
Om jag faktiskt frågade

Men feg som jag är




Fri vers av The Girl In The Closet
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-07 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Girl In The Closet
The Girl In The Closet