Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkter

Snön glittrar av diamanter
Iskristaller är underskattade
Visst är det så att man njuter av det som varar kortast?
Diamanter i håret, på ögonfransarna, på läpparna
Med värdet att le, finns det inga pengar att ge
Kyla är bara en ursäkt för diamanter
Diamanter är bara en ursäkt för njutning
Njutning är bara en ursäkt




Fri vers av The Girl In The Closet
Läst 125 gånger
Publicerad 2013-04-05 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Girl In The Closet
The Girl In The Closet