Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kommer svaret?


I väntande stunden

Folk säger att det är värst
Med frågan
Att våga komma fram
Ställa den
Andra säger att det är värst med väntan
Den oändligt långa väntan

Sitter där
Stirrar
Kommer det nu?
Svaret på frågan jag vågade ställa?
Inte då, du skall få vänta ett tag till
Väntan tar död på dig
Kryper ut från benen, från magen
Från hjärtat
Den berättar för dig vilket misstag du gjort

Svaret är nej
Hur mycket jag än hoppas på ett ja
För väntan har dödat mig
Övertygat
Om att det enda du gör
Är att fundera på hur du inte ska såra mig

Väntan är värst.




Fri vers av The Girl In The Closet
Läst 134 gånger
Publicerad 2012-05-14 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Girl In The Closet
The Girl In The Closet