Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes tårar kan inte laga hennes hy.

De säger att tårar är bra för hyn.
Hennes hy borde vara perfekt

De ljuger.




Fri vers av Jukebox
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-01-31 19:08



Bookmark and Share


  curra
Siri!!! DU är bara bäst!

GIllar den här så mycket!
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Jukebox