Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagandet av närhet

Att bara få ligga i hans famn

Bara finnas

och det finns inget mera

att önska



Få känna värmen från

hans kropp

Få fingra försynt på hans

muskelösa arm



Få sätta en kyss på

hans kind

Få uppleva hans läppar mot

hennes ögonlock



Få undersöka hans ansiktsdrag

se honom

få titta in i hans ögon

och le



Och det är inte för att hon inte

älskar honom

som hon tycker det är fel

trots tryggheten



Det är inte för att hon inte

känner ömhet

då hon granskar och ser

på honom






det är bara det att det är fel


sorts kärlek


det är för att hon vet att hon ibland bara


jagar närhet






Fri vers av Jukebox
Läst 484 gånger
Publicerad 2007-02-18 22:59



Bookmark and Share


    soffefiia
Siri, den är verkligen helt rätt om det där vi så många gånger längtar efter. Och ibland då man bara tagare de man haver för stunden. Jagandet efter närhet. Underbar!
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Jukebox